miercuri, 30 octombrie 2013

NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR!

De luat aminte...
Atac concertat si concentrat de la nivele mari din exterior cu directia...Transilvania, pentru a pune mana pe bogatiile ei imense, spre care se intind, ca o caracatita, toate poftele nesatioase ale marilor oligarhi.
 
PLANUL LUI GEORGE SOROS REFERITOR LA TRANSILVANIAELABORAT INAINTE DE 1989.
OBIECTIV:
Crearea statului multinational Transilvania.
MOTIVATIE:
Acapararea si exploatarea de catre statele occidentale a imensului zacamant de petrol si gaze delimitat de localitatile Cluj-Napoca,Dej, Reghin, Targu-Mures si Turda. Se presupune ca rezervele existente aici sunt mai mari decat cele ale statului Kuweit. Se mai mentioneaza si rezervele mari de minereuri de aur, argint si multe alte zacaminte de metale rare existente in mai multe zone din Transilvania in frunte cu Rosia Montana.
 MASURI:
1) Numirea de catre George Soros a ministrului de Finante al Ungariei.
2) Infiintarea la Targu Mures a unei banci comerciale private de mare anvergura;
3) crearea si promovarea Partidului Liber Democrat al Maghiarilor din Romania, mai ,,pasnic" si mai ,,bland" decat UDMR;
4) Dezvoltarea intensiva a economiei private de obedienta straina si a nivelului de trai general, bazat pe infuzia de capital strain in cele 3 zone geografice: zona I-judetele Mures, Harghita si Covasna; zona II-judetele Satu Mare,Salj si Maramures; zona III-judetele Caras-Severin, Timis si Arad ;
5) Slabirea Romaniei pe mai multe planuri(militar-inclusiv prin desfiintarea legii pensiilor militare de stat doar pentru fostii militari de cariera, economic, politic, informativ,social) dincolo de limita la care sa mai prezinte un pericol de luat in seama;
6) Declansarea unui conflict armat interetnic de mari proportii la Cluj-Napoca si obtinerea unui mare numar de victime de nationalitate maghiara;
7) Reactia energica si pretentiile Ungariei ,,vor obliga" Marile Puteri si organizatiile inrernationale (NATO,ONU,etc) sa intervina pentru calmarea situatiei si organizarea sub control international, a unui referendum transilvan, in vederea constituirii statului independent multinational TRANSILVANIA.
 
Acum intelegeti de ce tot batea campii Laszlo Tokes chestea cu Ungaria, cu referendumurile etc,etc si multe altele si Octombrie Negru anuntat de Kelemen Hunor liderul UDMR?                                           
INTRUCAT NU MAI ARE NCIUN INTERES LA ROSIA MONTANA, GEORGE SOROS A FINANTAT PROSTESTELE DIN ROMANIA CU 600.000 DE EURO ...!
Protestele din Piaţa Universităţii vor continua mult timp de acum încolo, scopul fiind demisia Guvernului Victor Ponta. Deşi are interese de miliarde de dolari la Roşia Montană şi a căzut la pace chiar şi cu Victor Ponta, George Sörös finanţează protestele din Piaţa Universităţii, dar şi pe cele din Cluj. Multe dintre ONG-urile care şi-au anunţat susţinerea faţă de protestele de la Universitate au primit finanţări importante din partea Fundaţiei Sörös România. 

Conform unor surse din Serviciile Secrete, finanţările puse la dispoziţie prin Fundaţia Sörös pentru a întreţine şi organiza protestele se apropie de 600.000 de euro, o bagatelă pentru potenţa finaciară a evreului ungur. Printre ONG-urile prezente acum în Piaţă, dedulcite la bani sînt: „Ce Re“, „Asociaţia Pro Democraţia“, „Active Watch“, „Agenţia pentru Monitorizarea Presei“, „Mişcarea Civică Miliţia Spirituală“, „Centrul pentru Jurnalism Independent“. Afacerea este una destul de încîlcită. Sursele noastre spun că, în urmă cu circa o lună de zile, Sörös şi-a vîndut acţiunile deţinute la Gold Corporation, într-un moment în care anunţul demarării în acest an a operaţiunilor miniere a produs un „boom“ al preţului acţiunilor la bursa din New York. După ce a încasat banii, George Sörös a început să se opună începerii exploatării, sperînd ca, în final, contractul de concesionare a exploatării, încheiat între Statul Român şi Gold Corporation, să fie reziliat, iar Roşia Montană să fie scoasă la mezat într-un viitor apropiat. 
În acest noian de interese şi speculaţii financiare, George Sörös a reactivat relaţia sa cu Traian Băsescu, căruia i-a încredinţat sarcina organizării contestării publice a proiectului de la Roşia Montană, iar Traian Băsescu a văzut în aceasta o oportunitate de a lovi guvernul. Sursele noastre spun că Traian Băsescu şi George Sörös au avut o discuţie telefonică, pe această temă, marţi, în jurul orelor 13, care a durat circa 10 minute. În mod concret, Sörös l-a sunat pe Băsescu, dîndu-i indicaţii ce persoane din rîndul „societăţii civile“ trebuie contactate pentru intensificarea grevelor şi şi-a manifestat speranţa că protestele nu se vor opri.
 
 
Consiliul Fiscal a calculat cat e evaziunea fiscala in Romania
Evaziunea fiscala are o dimensiune ridicata in Romania, in conditiile in care numai in cazul CAS, TVA si impozitului pe venit aceasta reprezenta 10,3% din PIB in anul 2010, respectiv 53,684 miliarde de lei, conform calculelor Consiliului Fiscal pe baza datelor INS, publicate in Raportul anual al Consiliului pe anul 2011.
"Daca Romania ar colecta impozitele si taxele pe care le are la maxim, tara ar avea venituri bugetare ca procent din PIB foarte aproape de media europeana. O reforma profunda a administrarii taxelor si impozitelor in Romania tintita in directia cresterii gradului de colectare a taxelor este absolut necesara", se precizeaza in documentul Consiliului Fiscal.
 
Transmis de:
Banceanu Vasile